proces

Kako radimo

Strukturiran pristup i jednostavni koraci

001.

JESMO LI DOBAR FIT?

Pogledajte dolje u nastavku popis naših vrijednosti i procijenite da li se one podudaraju s Vašim idejama. Veselimo se suradnji s ljudima koji vjeruju u svoje snove jer ih zajedno možemo pretvoriti u prelijepu stvarnost. Voljeli bi surađivati s Vama ako ste predani svom poslu, ako želite svojim radom napraviti pozitivne promjene, i spremni ste nam dati kreativnu slobodu jer vjerujete u moć kvalitetnog dizajna

002.

PRIPREMA... POZOR... START

Nakon što smo ostvarili kontakt, počet ćemo s inicijalnim razgovorom, e-mailom ili pozivom, gdje ćete me upoznati s Vašim potrebama i željama. U roku od nekoliko radnih dana poslat ću Vam službenu ponudu i nakon Vašeg zelenog svjetla dobit ćete ugovor iračun za polog od 50% od iznosa za ugovoreni posao. Nepovratni polog od 50% nužan je za rezerviranje Vašeg mjesta u našem kalendaru i nužan je za početak rada.

  

003.

TEMELJI NA ČVRSTOM TLU

Kako bismo osigurali snažnu osnovu za izgradnju Vašeg projekta, prvo ispunjavate projektni upitnik o Vašem poslovanju, ciljanoj publici i Vašoj viziji. Poželjno je da navedete što više detalja u opisu stanja Vašeg poslovanja, postojećeg brenda, planovima za njegov razvoj ili nove ideje. Popunjeni upitnik postaje 'Plan Projekta' (Project Brief) koji sadrži opis projekta i konkretne smjernice za naše kreativno stvaranje.

004.

SVE NA JEDNOM MJESTU

Pripremite sav sadržaj unaprijed jer nakon što potvrdite da je Plan Projekta (Project Brief) ok i da smo spremni za implementaciju, sve gotove tekstove, slike itd. trebate poslati u mapu za Vaš projekt (Dropbox ili Google Drive) ili u jednom e-mailu. Ovo je važan korak; kako bi nesmetano mogli surađivati vrlo je bitno imati sve materijale na jednom mjestu da i mi i Vi vidimo s čime raspolažemo i hoćemo li ih trebati čime nadopuniti.

  

005.

DIZAJN I RAZVOJ

Koristeći Plan Projekta i na temelju definirane strategije Vašeg branda stvaramo koncepte i izrađujemo skice ​​vizualnih rješenja. Prijedlog idejnog rješenja šaljemo unutar dogovorenog vremenskog razdoblja (oko 15 dana) a zatim ako je potrebno radimo do 3 revizije dizajna. Za svaku reviziju imat ćete 3 radna dana za izradu i slanje povratnih informacija, nakon čega izrađujemo finalno rješenje.

006.

VRIJEME JE ZA SLAVLJE

Nakon što ste vidjeli Vaš novi logo, web stranicu ili drugo rješenje za Vaš brand i zadovoljni ste rezultatom, šaljemo Vam račun koji uplaćujete u ugovorenom roku. Slijedi prijenos završnih materijala u Vašu datoteku i objavljivanje Vaše nove web stranice. Vrijeme je za slavlje,  Vaš novi vizualni identitet ili web su sada spremni za uporabu i jedva čekaju da zablistaju u svijetu.

Profilna slika, Sonja Zalar

5th ELEMENT je inovativan studio za dizajn vizualnih komunikacija kojeg je osnovala Sonja Zalar.
Sonja je po struci multimedijalna dizajnerica, inženjerka informatike (bacc. ing. techn. inf.) a u 5th ELEMENT-u obavlja funkciju kreativne direktorice.

suradnja, da ili ne

DA

kontaktirajte nas ako

  • imate spremne sve potrebne materijale

  • razumijete da je investicija u dizajn investicija u bolje poslovanje

  • svjesni ste da vizualna i programska rješenja koja izrađujemo nisu samo lijepa nego i funkcionalana nego su kreirana da komuniciraju željenu poruku branda zadanoj ciljnoj skupini

  • rezonirate s našim sustavom vrijednosti: suosjećanje, izvrsnost, disciplina, kreativna sloboda i odgovornost

NE

nemojte nas kontaktirati ako

  • trebate nešto brzo i jeftino

  • ne znate zašto Vam treba novi dizajn

  • nemate nikakve ideje o tome tko je Vaša ciljana publika - tko su korisnici Vašeg proizvoda ili branda

  • ne zanima Vas unikatnost, kreativno stvaralaštvo, niti ste otvoreni za nove ideje

  • Vaš brand / tvrtka ili organizacija promovira ili prezentira nasilje ili destrukciju u bilo kojem pogledu

Riječi hvale

Naši klijenti o nama

Pošto je već proteklo nekoliko mjeseci otkako ste rekonstruirali našu web stranicu, moram Vam prenijeti naše izraze zadovoljstva i zahvalnosti. Odjek s tržišta je izneađujuće pozitivan i pohvalan. Korisnici i kupci su najviše impresionirani efektnim i fleksibilnim dizajnom, lakoćom pretrage i pristupa informacijama. Hvala Vam što ste konceptualno značajno promijenili izgled naše web stranice, što ste ju osuvremenili, učinili zanimljivom i višefukcionalnom. Svojom kretaivnošću i lucidnošću, nas ste približili kupcima i obrnuto, a isto tako doprinijeli prepoznatljivosti Tvrtke te njenih proizvoda i usluga na tržištu.
Ana Rogić, DOMES d.o.o.
Izuzetno sam zadovoljna komunikacijom, stvaralačkim procesom i konačnim rezultatom te održavanjem i kontinuiranim poboljšanjem stranice, u skladu s razvojem djelatnosti i aktivnosti naklade. Sonja Zalar je odgovorna, kreativna i strpljiva, stoga se radujem nastavku naše suradnje.
Ivana Francišković Olrom, Naklada Šumek

Imate nešto sasvim drugo na umu?

Veselimo se Vašim idejama

 

 

 

 

X